با 6 روش در منزل، موم شکری (وکس شکری) درست کنید

با 6 روش در منزل، موم شکری (وکس شکری) درست کنید

07 دی 1398 10,870 بازدید

وکس کردن در سالن‌های زیبایی ممکن است کمی گران باشد. شما می‌توانید موم شکر را با 3 ماده‌ی ساده درست کنید و اپیلاسیون را خودتان در خانه انجام دهید. تمام آنچه شما نیاز دارید شکر سفید، آب لیمو و آب است. همچنین موم شکر نسبت به موم داغ سنتی، درد کمتری را دارد و این کار برای افرادی که دارای پوست حساس هستند یک گزینه‌ی عالی است. در این مقاله، به مطالب زیر می‌پردازیم. با استایلی همراه باشید.

1- طرز تهیه وکس

2- استفاده از موم شکر

بخش اول طرز تهیه وکس

1- یک قابلمه با اندازه متوسط ​​را روی اجاق گاز قرار دهید

قابلامه

 حتی اگر این دستور العمل برایتان مقدار نسبتا کمی از موم شکر (تقریبا به اندازه‌ کافی برای 2 پا) را فراهم کند، توصیه می‌شود از یک قابلمه متوسط ​​یا بزرگ برای تهیه آن استفاده کنید، چرا که در هنگام گرم کردن، مخلوط شروع به حباب درست کردن می‌کند و در صورت استفاده از یک قابلمه‌ی کوچک می‌تواند سرریز کند.

2- شکر سفید، آب لیمو و آب گرم را به قابلمه اضافه کنید

 شکر گرانول سفید را اندازه بگیرید و آن را درون قابلمه بریزید، سپس آب لیمو و آب گرم را به آن اضافه کنید. آن را هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • از شکر گرانول سفید یا قهوه‌ای استفاده کنید. پودر قند به هیچ وجه کارساز نخواهد بود.

3- این مخلوط را روی حرارت زیاد جوش آورید

 

شعله اجاق گاز را بالا ببرید و بگذارید مخلوط تا زمانی که شروع به جوشیدن می‌کند گرم شود. آن را مرتباً هم بزنید. مراقب مخلوط باشید، چرا که با گرم شدن حباب تولید می‌شود.

  • مواظب باشید که مخلوط را نسوزانید. اگر این کار را انجام دهید، پس از خنک شدن کاملاً جامد می‌شود و استفاده از آن غیر ممکن می‌شود.

4- دما را به حد متوسط ​​کاهش دهید

هنگامی که مخلوط شروع به تولید حباب می‌کند و جوش می‌آید، حرارت را به حد متوسط ​​کاهش دهید. آن را مرتباً هم بزنید. شکر در این مرحله باید کاملاً در مایع حل شود.

  • اگر این مخلوط در دمای متوسط به حباب تبدیل شود، درجه حرارت را کمتر کنید.

5- هنگامی که مخلوط قهوه‌ای طلایی می‌شود قابلمه را از روی حرارت بردارید

 

 مخلوط را هم بزنید. هنگامی که به یک قوام یکدست رسید و به یک رنگ طلایی عمیق تبدیل شد، شعله را خاموش کنید و قابلمه را به شعله دیگر منتقل کنید.

  • قوام آن باید شبیه به شربت داغ باشد. اگر همانند عسل غلیظ است، توصیه می‌شود آن را کمی طولانی‌تر گرم کنید.

6- مخلوط را درون یک کاسه یا ظرف بریزید و بگذارید 30 دقیقه خنک شود

وکس شکری

 برخلاف موم داغ سنتی، موم شکر نباید به صورت گرم استفاده شود. آن را درون یک کاسه یا ظرف بریزید و حدود 30 دقیقه بگذارید تا خنک شود. اگر هنوز گرم و داغ و به اندازه کافی برای شما ناراحت کننده است، قبل از استفاده از آن اجازه دهید چند دقیقه بیشتر خنک شود.

بخش دوم استفاده از موم شکر

1- مقدار کمی از موم را با انگشتان خود به سمت بالا بکشید

 

موم هنوز هم باید گرم اما به اندازه‌ی کافی خنک باشد تا بتوانید آن را لمس کنید. از این رو می‌توانید از انگشتان دست خود برای کل فرآیند استفاده کنید. مقدار کمی از آن را بردارید و آن را با دست خود به شکل یک توپ درست کنید.

  • در صورت تمایل می‌توانید به جای دستان خود از چاقوی کره یا چوب بستنی استفاده کنید.

2- موم را روی یک قسمت کوچک از پوست خود بمالید

 

می‌توانید آن را با انگشتان خود یا یک چوب بستنی روی پوست‌تان بزنید. حتما موم را در جهت مخالف رشد مو بمالید. آن را به طور مساوی پخش کنید تا ضخامت آن در حدود ¼ اینچ (0.6 سانتی‌متر) شود. این کار را در بخش‌های کوچکی که طول و عرض آن‌ فقط چند اینچ است انجام دهید.

  • این موم برای هر 2 پا کافی است.

3- یک نفس عمیق بکشید و آن را سریع از روی پوست‌تان بکشید

 

با انگشتان خود، موم را محکم بگیرید و آن را در جهت مخالف رشد موهای خود بکشید. این کار را سریع انجام دهید، درست مثل اینکه شما یک باند را از روی زخم برمی‌دارید. ممکن است کمی درد داشته باشد.

  • همچنین می‌توانید از انگشتان خود برای چرخاندن یا کشیدن آن استفاده کنید، که این درد را طولانی‌تر می‌کند. بهتر است که این کار را سریع‌ انجام دهید.
  • در صورت تمایل، می‌توانید نوارهای کاغذی را روی موم قرار دهید، آنها را صاف کنید و بجای خود مخلوط، کاغذ را بکشید.

4- استفاده از موم را در بخش‌های کوچک تا زمانی که کار به اتمام برسد ادامه دهید

 

در صورت تمایل می‌توانید از همان قطعه موم، 3 تا 4 بار استفاده مجدد کنید یا می‌توانید برای هر بخش از پوست مقدار تازه‌ای از موم را استفاده کنید.

5- موم باقیمانده را درون یک ظرف نگهدارنده مواد غذایی بریزید و آنرا در یخچال قرار دهید

 

وکس

اگر موم باقیمانده دارید، آن را درون یک ظرف نگهدارنده غذا مانند: یک ظرف پلاستیکی محکم بریزید. آن را درون یخچال بگذارید و در عرض 4 تا 5 هفته از آن استفاده کنید. قبل از استفاده مجدد، آن را گرم کنید.

 بیشتر بخوانید: از بین بردن موهای زیربغل به روش خانگی 

مطالب مرتبط